Boarding group 52

02.15 kom Vilda inspringande i vårt rum och sa att det var dags att åka till parken med morbror och mormor (m&m). Visst skulle vi upp tidigt, men inte riktigt så tidigt! Det vara bara att natta om ungen igen. Istället gick vi upp vid 6, bredde våra mackor och åkte iväg mot Hollywood studios. På denna park har de nyligen öppnat ett Star Wars land! Parken öppnade 08.00, men man måste vara på plats innan öppning för att ha chans att få åka Dinsneys största och mest påkostade upplevelse/attraktion: rise of the resistance! Ett MÅSTE att åka! Vi var på plats tidigt och det var hela Orlando också.

Vi alla stod med mobilerna redo för att kunna ”Join a boarding group”, alltså ställa oss i en elektronisk kö till attraktionen. Alla var på helspänd och det var många nervösa skratt, spända leenden och konstant uppdaterande av telefonerna.  Kl 8.00 släpptes biljetterna…..och vi fick ”boarding group 52”!!!! Vi skuttade och hurrade av glädje, de första 60 grupperna var garanterade att få åka! Hela parken jublade eller suckade 20 sekunder efter biljetterna släppts. Vi hade tur!

Det var otroligt mycket folk när vi rörde oss mot star wars landet. De har verkligen byggt upp det häftigt, med affärer, marknader, skepp, droids, stormtroopers och mycket mer! Ser verkligen ut som man går runt i Star wars…men som sagt fick man köa för att gå någon stans!

Efter ett varv i landet gick vi för att åka en ”Vilda attraktion” på Toy story landet, då hon tyvärr är för liten för Star Wars. Denna var väldigt uppskattad av lillan, som tjöt av skratt hela tiden!

Efter åket bestämde vi oss för att gå tillbaka till m&ms hotell. Från parken kan man åka en ” Skyliner”, eller kabinbana (tänk skidlift) till hotellet. Vi badade, lekte bland lekplatserna och Vilda blev åter igen bjuden på glass av snäll personal (mormor bjöd också mamma och pappa på glass! 😊)  

Vi höll ett konstant öga på våra mobiler, som uppdaterade oss om vilken grupp som åkte attraktionen. Vid 17- tiden var det ÄNTLIGEN dags och vi var riktigt pirriga! Vilda fick vänta med m&m på restaurang medan vi åkte. Vi vill inte ge några spoilerns för framtida åkare, men vi kan lova att vi INTE blev besvikna! Coolaste attraktionen någonsin! Vi kunde inte sluta le på en timma efter!!

Vi plockade upp Vilda och bestämde oss för att ta ett sista varv i star wars landet då det hade börjat bli mindre folk. Vi köpte även ”blå mjölk”, som var riktigt uppskattad av Vilda. Smakar ungefär som en smält Twister glass. Mamma och Vilda tyckte den var god!

När vi började gå mot utgången började det regna, men vi var fortfarande så lyriska så inte ens regnet kunde få oss på dåligt humör. Vi somnade alla, helt slut, vid 20.00!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s