Vilda 3 år

Till vår älskade dotter Vilda på 3 årsdagen! Vilda, vi kan inte förstå att du redan har gått och blivit 3 år! Vi är så otroligt tacksamma för all den här tiden vi har fått följa dig, varje dag! Det är tid vi kommer minnas och ta med oss för alltid. Varje dag blir vi så otroligt imponerade av dig. Du är så modig, snäll och smart. Det är inte många treåringar som vågar springa fram och krama Pluto, Mimmi eller någon av de andra, åka stora berg- och dalbanor och du blir inte ens rädd när en stor elefant kommer springande mot dig på safarin. Du är social och vågar alltid svara när någon pratar med dig. Din favoritfärg är gul och skulle du få välja skulle du ha på dig din gula klänning varje dag. Du förstår otroligt mycket engelska och ofta blandar du både engelska och svenska när du pratar. Du uttalar Vilda som ”Vinna” och just nu är du galen i allt som är i ”bebis format” och säger ”ååhh lilla lilla bebisen” när du exempelvis ser en liten zebra, eller en liten minitårta. Du har världens bästa skratt och var du än går så möts du alltid av leenden. Ditt favoritprogram är PJ mask, där du utsett dig själv till Gekko, mamma Owlette och pappa är Catboy. Favoritpersonen just nu är morbror, som du klänger på som en igel. Det där med mat är inte din grej men du älskar nötter och mackor! Du är alltid omtänksam och delar med dig av det du har, till och med dina älskade ”nodnötter”. Du älskar att bada och simmar som en liten fisk. Du tycker också det är roligt att låtsaslaga mat, leka lejon och klättra på mamma och pappa. Stort grattis Vilda, vi älskar dig massor!!

SÅ Vildas treårsdag började väldigt väldigt väldigt tidigt på morgonen… 01.00 på natten. Pappa hade åkt runt halva Orlando och försökt få tag i ballonger och tårta och mamma hade tassat omkring hela kvällen för att pynta inför treårsdagen. När mamma och pappa äntligen fått gå och lägga sig kom en väldigt glad liten tjej in i rummet med ballonger i händerna och tyckte det var dags att äta tårta och ha kalas. Efter lite lek med ballongerna och en macka i magen kunde födelsebarnet tänka sig att lägga sig igen.

Morgonen efter blev det sång ”happy birthday” hade Vilda önskat och en ”bebistårta” som Vilda valt ut. Det roligaste var att blåsa ut ljuset, tror vi sjöng och blåste ut ljuset säkert 10 gånger.

Sen var det dags för en dag på Disney med mormor och morbror. Det blev en riktig Vildadag, med Peter pan, It´s a smalla world, Dumbo, bilarna och Nalle Puh.

Vi åkte hem efter lunch och det blev lite tårta med mormor och morbror. Vilda hade dock inte tid att äta tårta, då det fanns så många ballonger och bubblor och morbror att leka med. Vilda fick några paket också, två böcker, ett pussel, en vattenflaska och såpbubblor.

Dagen avslutades med bus utomhus, sen middag i sängen framför PJ mask.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s